Gratis Joomla Templates by Hostmonster Coupon

Ravak kádak

 
 

AKCIÓ!!!!

2017.nov.6 -nov.11 között a RAVAK termékeit 10% kedvezménnyel kínáljuk!

 
 

A RAVAK Rt. Kelet- és Közép Európa legnagyobb kád és zuhanykabin gyártója.

A RAVAK minden kádjára 10 év jótállást vállal.

A RAVAK kádak, zuhanykabinok egyedülálló választékát tartjuk a bemutatótermünkben.

Veszprémben nálunk tudja a legjobb áron megvásárolni a RAVAK termékeket!

 

 

Aszimmetrikus sarokkádak

Az asszimetrikus sarokkádak helytakarékosak. Különböző méreteiknek köszönhetően beszerelhetők kicsi és nagyobb fürdőszobákba is. Mivel a fürdőtér átlós irányban van bennük elhelyezve, nagyon kényelmes fürdést biztosítanak.A Rosa és BeHappy kádakhoz kapható kádparaván is, ami meggátolja a víz szétfröcskölését a fürdőszobában. Valamennyi asszimetrikus akrilkádat balos és jobbos kivitelben is gyártjuk, ahol az irányát az határozza meg, hogy amennyiben a kád előtt állunk és szemben van a hosszabbik egyenes oldala melyik oldalunkra esik a rövidebb egyenes oldal. A nagyobb kényelem és biztonság érdekében többségükhöz fejtámla és kapaszkodó is vásárolható. Némelyiket még hidromasszázs rendszerrel is rendelhetik.
 

 

 ROSA I

Aszimmetrikus akrilkád


méretei: 160/150/140 x 105 cm
kivitel: balos vagy jobbos

A Rosa I kád kisebb fürdőkbe is jól használható.A Rosa kádakhoz kiegészítőként elérhető előlap, fejtámla, kapaszkodó, kádparaván, valamint hidromasszázs rendszer

A design harmonizálása érdekében javasoljuk a Rosa koncepció más elemeivel (pl.: mosdók, szekrények) vagy más RAVAK termékekkel (pl.: tükör, világítás) kombinálni.

96.600 Ft-tól

ROSA II

Aszimmetrikus akrilkád - Nagyvilági design

mérete 170/160/150x105 cm; B/J

Az egyedülálló forma a Storz studió munkáját dícséri. Legyen szó zuhanyzásról, fürdésről, vagy relaxálásról, a Rosa II kád jó választás. A termékhez megvásárolható ergonómikus előlap, mely megkönnyíti a kádba történő belépést.

A design harmonizálása érdekében javasoljuk a Rosa koncepció más elemeivel (pl.: mosdók, szekrények) vagy más RAVAK termékekkel (pl.: tükör, világítás) kombinálni.

118 200 Ft-tól

ROSA 95

Aszimmetrikus akrilkád 95 cm szélességgel a valóban kicsi fürdőszobákba.

160/150 x 105 cm méretekben; B/J

A legkeskenyebb Rosa kád 95 cm-es szélességgel a cseh designer Kryštof Nosál műhelyéből. Megtartja a nagy Rosa kádak valamennyi tulajdonságát. Alkalmas a legkisebb fürdőszobákba, elsősorban panelházak fürdőszobáiba. A Rosa 95 kád kiegészíthető fejtámlával

A fürdőszoba harmóniájának megteremtéséhez javasoljuk a ROSA 95 kádat a ROSA koncepció más termékeivel (Rosa mosdó, SDU Rosa vagy SDU Rosa Comfort fürdőszobai szekrény, falsík alatti Rosa csaptelep) kombinálni, valamint egyéb RAVAK termékekkel.

107.100.- Ft-tól

AVOCADO

Aszimmetrikus akrilkád, mely megoldás a kis fürdőszobák berendezésére.

160/150 x 75 cm-es méretben; B/J kivitelben

Az Avocado kád a világhírű Design Storz műhelyéből való. Az Avocado mosdóval kombinálva egy klasszikus téglalap alakú kád területére beszerelhető helyet megtakarítva ezzel a legkisebb fürdőszobákban, főleg a panel lakások esetén. A kádhoz kádláb, előlap, mosdó rendelhető.

A design harmonizálása érdekében javasoljuk az Avocado kádat az Avocado koncepció egyéb elemeivel kombinálni, valamint a egyéb Ravak termékekkel (fürdöszobai szekrények) kiegészíteni.

103.100.- Ft-tól

BeeHappy

Az aszimmetrikus akrilkád a leggazdaságosabb megoldás a kényelmes fürdéshez és zuhanyozáshoz.

méretek: 170/160/150 x 75 cm
kivitel: balos vagy jobbos

A BeHappy kádak elférnek a legkisebb fürdőszobában is, ezért ideális választás lehet például panellakásban élők számára. A kád formája kényelmes fürdés mellett alacsonyabb vízfogyasztást biztosít. A lapos felső peremre akár háromrészes kádparavánt is szerelhető.

A design harmonizálásának érdekében javasoljuk a BeHappy kádat a BeHappy koncepció más elemeivel (sarokmosdó, előlap, fejtámla, VS3 kádparaván) és egyéb RAVAK termékekkel, kigészítőkkel kombinálni.

90 000 Ft-tól

Asymmetric

Aszimmetrikus akrilkád kicsi fürdőszobákba is

170 x 110, 160 x 105, 150 x 100 cm-es méretben; B/J kivitelben

A kádelőlap ergonómikus kialakítása lehetővé teszi a kádba történő kényelmes belépést. Rendelhető a kádhoz kádláb, le- és túlfolyó és előlap is.  Nem lehetséges fejtámlát vagy kapaszkodót illetve kádparavánt vásárolni ehhez a kádhoz.

 

Az Asymmetric kádhoz lehetséges kád- vagy falsík alatti csaptelepet vásárloni, valamint kiegészíteni egyéb Ravak termékekkel, pl. fürdőszobai bútorokkal.

 

76.200.- Ft-tól

 

LoveStory II aszimmetrikus akrilkád

 • Aszimmetrikus akril kád 196 x 113,5 - 139 cm méretben, praktikus sarokba építhető pozícióval
 • A legkényelmesebb kétszemélyes kád
 • Balos / Jobbos változatban
 • Lehetőség van PU Plus megerősítéssel történő megrendelésére is, amely réteg kiváló hőszigetelő, és így még nagyobb örömet szerez fürdés közben.

A LoveStory II sajátos formájával utánozhatatlan és minden részletében eredeti.
Az egyetlen standard kád, amiben a párok egymás mellett kényelmesen élvezhetik egymás közelségét.
Élenjáró autótervezők fogadták el felkérésünket megtervezéséhez!

A LoveStory II kádhoz természetesen rendelhető RAVAK kád- vagy süllyesztett csaptelep, fürdőszoba bútor és egyéb RAVAK termékek is.

193.000 Ft-tól

10° akril fürdőkád

Egy új perspektíva

 • Méretek: 160 x 95 cm, 170 x 100 cm
 • Balos / jobbos változatban

A legegyszerűbb dolgok a legjobbak. A 10°koncepció megálmodója, Kryštof Nosál designer azt az egyszerű ötletet vette alapul a koncepció kidolgozásánál, hogy minden terméket elforgat, ill. megdönt 10°-kal. A fürdőkádat, mosdót, a fürdőszobabútort és a csaptelepet is elforgatta-megdöntötte úgy, hogy egy nagyon jó benyomást keltő megoldást kaptunk hasznos gyakorlati tartalommal.

A 10° aszimmetrikus akril kádra a letisztult forma és a széles zuhanytér jellemző pontosan illeszkedő kádparavánnal, valamint a nagy rakodófelület, mely ülőkeként is használható.

109.200,- Ft-tól


Szimmetrikus sarokkádak

A sarokkádak minden fürdőszobában dominálnak. Jellemzőjük a nagy belső tér, ami lehetővé teszi a fürdést és pihenést egyszerre két fő részére is. Praktikus ülőkével is rendelkeznek, ami zuhanyzáskor jöhet jól de mint rakodótér is funkcionálhat. Fejtámlával és kapaszkodóval is kiegészíthetők valamint némelyikhez kádparaván is rendelhető. Felcsempézhetők, vagy a hozzájuk való ergonomikus előlappal szerelhetők.

A NewDaykád egyedülálló modern design-nal, letisztult vonalakkal rendelkezik és megfelel az új trendeknek. A Gentiana kád pedig a klasszikusabb formákat követi. Egy RAVAK sarokkád minden fürdőszoba dísze, a kettesben fürdés felejthetetlen élményét kínálják
 

 GENTIANA

Kétszemélyes klasszikus akril sarokkád

mérete: 150 x 150 vagy 140 x 140 cm

Két személynek is kényelmes fürdést biztosít. Számos kényelmi kiegészítő vásárolható hozzá, mint előlap, fejtámasz, túlfolyó szifon, erősített fogantyú. Az ülőkét zuhanyozás közben pihenésre, vagy lábtartónak használhatja, vagy fürdéskor praktikus rakodófelület lehet.

A Gentiana kád könnyen kombinálható más RAVAK termékkel.

107 800 Ft-tól

Újdonság

 NewDay

Új akril sarokkád akár két fő részére letisztult modern design-nal

méret: 150 x 150, 140 x 140 cm

A NewDay káddal új energiákkal indulhat minden nap. Egy romantikus, kettesben töltött estéhez ajánljuk a kádat a Moonlight funkcióval ellátott H2O színterápiával kiegészíteni. A kádon a vízfelszín alatt van egy tágas ülőke, mely rakodófelületként is használható.

A NewDay kád egyszerűen kombinálható egyéb RAVAK termékekkel.

121.600.- Ft-tól


Szögletes kádak

A szögletes kád a fürdőszobák többségének elengedhetetlen kelléke. Elsőrendű előnye a helytakarékosság és a hatékony helykihasználás. Mindemellett gyönyörő formákat lehet a szögletes forma egyszerűségéből is kialakítani és az így kapott gyönyörű kádat nemcsak fürdésre, hanem zuhanyzásra is lehet használni.

A praktikus könyöklők, fejtámlák, kapaszkodók és a két fő részére alkalmas szögletes kádak – a kínálat szerteágazó. A szögletes kádak többségét kádparavánnal és ergonomikus elő- és oldallappal kínáljuk.

Némelyik szögletes kádat (You, Evolution, Magnolia, Sonata, Campanula II, Praktik Lux) hidromasszázs rendszerrel is meg lehet rendelni.

You szögletes akrilkád

A legkényelmesebb kád a világon. 24 óra naponta az egoizmus számára.

 • Mérete: 185/175 x 85 cm
 • Az egyedi You Plus Hydro/Air és You Duo Hydro/Air hidromasszázs rendszerekkel ajánljuk felszerelni
 • Nem szerelhető rá kádparaván
 • 2015. március 1-től új típusú You kádakat helyeztünk forgalomba, hagyományos túlfolyóval, vagy rejtett túlfolyóval.
 • A kádhoz a kád le/túlfolyószett 800 típusú le- és túlfolyószettek közül választhat
 • A szögletes típusú, túlfolyónál kádfeltöltővel ellátott túlfolyó szetteket (csz.: X01438 és X01440) nem lehet beépíteni a kádakhoz.
134.000,- Ft-tól

Evolution

 

Az egyetlen akrilkád, amely a biztonság és nyugalom igazi érzését nyújtja.

A mérete 180 x 102 cm, elérhető PU Plus változatban is

Az Evolution kádban akaratlanul is a hatalmába keríti a nyugalom, harmónia és relaxáció érzése. Az Evolution kád a boldogság és biztonság megtestesítője.

Az Evolution kádat nem lehet kiegészíteni kádparavánnal.

A dizájn harmonizálásának érdekében javasoljuk az Evolution kádat az Evolution koncepció más elemeivel (mosdók, tükrök, polcok, stb.) és egyéb RAVAK termékekkel, kigészítőkkel kombinálni.

154 000 Ft-tól

Magnolia

Szögletes akrilkád, mely több helyet kínál, mint azt gondolhatnánk. Váratlanul tágas belső tér.

180/170 x 75 cm-es méretben, PU Plus kivitelben is

Az perem kiképzésének köszönhetően sokkal több teret és kényelmet biztosít a kád. Ennek a hátránya az, hogy nem lehetséges hozzá kádparavánt felszerelni. A kádhoz kádlábat, le- és túlfolyót, előlapot, valamint fejtámlát lehet vásárolni. A kád rendelhető hidromasszázs rendszerrel is

 

A Magnolia kád egyszerűen kombinálható egyéb RAVAK termékekkel.

115.100.- Ft-tól

 XXL

Szögletes akrilkád az egész családnak

mérete: 190 x 95 cm
űrtartalom: 285 l
tömeg: 31kg
garancia: 10 év

Az XXL akrilkád speciálisan a magas emberek igényére készült. Még a 190 cm-nél magasabbaknak sem lóg ki a könyökük vagy a térdük a vízből. Így a termék nem csak nekik, de az egész családnak kényelmes fürdést biztosít.

Az XXL kádat a formája miatt nem lehet kiegészíteni kádparavánnal. A kádhoz számos kiegészítő elérhető (tartóláb, kádfeltöltő rendszer, stb). A fejtámlát külön kell megrendelni.

Az XXL akrilkád jól kombinálható más RAVAK termékekkel.

158 500 Ft-tól

Chrome akrilkádak

 • 170 x 75, 160/150 x 70 cm-es méretben

Alul ovális formájú
Kád és zuhany egyben! Köszönhetően a meredek, így biztonságos állást kínáló oldalfalaknak, zuhanyozásra is tökéletesen alkalmas, a kellemesen lejtő háttámla pedig kényelmessé teszi fürdéshez. Az alsó felületen pedig a Chrome koncepcióra jellemző ovális forma fut körbe!

Egységes tervezés
A fürdőszoba egy egységes egészet alkot, anélkül, hogy minden külön termékek nehézkésen kellene összegyűjteni, mint a kád, zuhanykabin, zuhanytálca, zuhanyfolyóka, mosdó, bútorok, csaptelepek.

97.800,-Ft-tól


Classic

Szögletes akrilkád. A legkényelmesebb klasszikus kád.

Mérete: 170 / 160 / 150 x 70 cm

Köszönhetően a széles és lapos kádfenéknek a Classic kád a 70 cm-es szélessége mellett is elég kényelmet nyújt a fürdéshez és zuhanyozáshoz. A zuhanyzótér kialakításához kiegészítheti kádját egyelemes vagy kételemes kádparavánnal.

A design harmonizálása érdekében javasoljuk a Classic koncepció több termékét egyszerre használni (mosdó, szekrény, kézmosó, stb.), vagy válasszon a RAVAK egyéb termékei közül.

91 300 Ft-tól

Sonata

Szögletes akrilkád kifinomult design-ban

méret: 180 x 80 cm, 170 x 75 cm, PU Plus kivitelben is

A kád éles vonalai tökéletes összhangban vannak a kaszkodó és a fejtámla alakjával. A kádat a fejtámla és a kapaszkodó számára előfúrt nyílásokkal szállítjuk, ezeket külön meg kell vásárolni.
A kádhoz  kádlábat, le- és túlfolyót, valamint elő- és oldallapot vásárolhat.

 

Egyedileg rendlehető a Sonata kád a kapszkodó és a fejtámla részére előfúrt nyílások nelkül is, ebben az esetben a szállítási határidő 6-8 hét. A Sonata kád egyszerűen kombinálható egyéb RAVAK termékekkel.

100.500.- Ft-tól

Campanula II

Szögletes akrilkád elegáns romantikus design-ban.

180 x 80 cm, 170 x 75 cm méretben

A Campanula II kád az elődje értékeiből indul ki de modern megjelenésben.  A váll és térd környékén tágasabb, a vonalvezetése pedig a mai trendnek megfelelő.  Még kedveltebb lehet azáltal, hogy két fő részére kínál fürdési lehetőséget.

A Campanula II kád könnyen kombinálható egyéb RAVAK termékekkel.

100.500.- Ft-tól

Vanda II

Szögletes akrilkád

Kényelmes kartámaszok jellemzik, amelyek kényelmessé teszik péládul az olvasást. Egy egyedi design a cseh Kryštof Nosál formatervező munkája.

Mérete 170/160/150 x 70 cm

A kádhoz számos praktikus kiegészítő vásárolható. Használjon a kádhoz kádparavánt a kényelmes zuhanyzás érdekében (VS2, VS3, VS5, PVS1, EVS1).

A Vanda II kád jól variálható a RAVAK többi termékével.

67 800 Ft-tól

 

A képre kattintva megtekintheti a RAVAK gyár teljes kádválasztékát.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesüljön az aktuális akcióinkról, híreinkről!