Gratis Joomla Templates by Hostmonster Coupon

Amazonas

 
 
 
Amikor 2000-ben elkezdtük gyártani a fürdőszobabútorokat, akkor a piacon még csak kizárólag spanyol eredetű termékek voltak, amelyek igen jó minőségűnek mondhatóak, viszont drágák, és rugalmatlanok voltak. Azóta nagyon sok cég próbált meg gyártani, vagy távol keleti országból behozni ilyen termékeket. Többségük természetesen a feltűnően olcsó árral akarta felhívni magára a figyelmet, és a külső megjelenést utánozva nem törődött a tényleges értékkel, használhatósággal, tartóssággal.
Mi a kezdetektől fogva csak fürdőszobabútor gyártásával foglalkozunk, volt időnk kitapasztalni minden területét, így a termék előállítását folyamatosan fejlesztettük, tökéletesítettük. Tőlünk nem megy ki egyetlen termék sem, hogy személyesen át ne vizsgálnánk. Nagy figyelmet fordítunk a minőségre, a pontos szállításra, hogy a vevő teljes megelégedettségét kivívjuk.
Napjainkban már olyan szintű kapcsolatot fejlesztettünk ki a viszonteladói partnereinkkel, hogy egyedi bútorgyártást is tudunk vállalni ezáltal a személyes igényeket is ki tudjuk elégíteni. A vevő megálmodja, amit szeretne, az üzletek segítséget nyújtanak ebben, és ha kell, eltérünk a kínálatban szereplő méretektől, vagy akár a színektől is.
 Érdemes személyesen felkeresni az üzletünket, hogy lepontosítsák az árat, mert ugyanazt a terméket sokféle variációban lehet rendelni. Biztosan fognak találni nálunk olcsóbbat, de ne legyenek illúzióik, az olcsóságnak is meg van az oka, mielőtt meghozza döntését, kérem, gondolja végig, hogy tényleg az Ön kényelmét szolgálja-e az adott termék. Tudja jól, hogy az ördög mindig a részletekben lakozik.
Sok sikert kívánunk a vásárlásához.
 
Egy-két bútor a kínálatból:
 
 
 
 
 
  Töltse le a katalógust a következő képre kattintva.
 
 
 
 
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesüljön az aktuális akcióinkról, híreinkről!