Gratis Joomla Templates by Hostmonster Coupon

Ravak-csapok

 

A RAVAK designnal szemben alkotott követelmény a mindennapi élet minőségének a javítását szolgálja, a használhatóságot és hosszú élettartamot tartja szem előtt úgy, hogy a design is vonzó marad. Minden RAVAK csaptelep kerámia betétet tartalmaz a könnyű működés és hosszú élettartam céljából.

A zárószelep magas minőségét a több mint 700 000 nyitásteszt garantálja. A csaptelep teste magas minőségű sárgarézből készül. A felülete a gyártás során tökéletesen megmunkált majd megfelelő vastagságú réteggel krómozott, amely biztosítja a magas kopásállóságot és hosszú élettartamot. Minden csaptelepünk műanyag levegődúsítóval van ellátva, a felületi vízkőréteget könnyeden eltávolíthatja. A RAVAK minden csaptelepe megfelel az otthoni és egyéb felhasználásnak, és teljesíti az ivóvíz áteresztésére támasztott EN 817 norma szigorú követelményeit.

 
 
A Ravak csaptelepeket készleten tartjuk. Üzletünkben megtekintheti  őket, vagy a következő csaptelepekre kattintva böngészhet köztük.
 
 
 
Egy csaptelep, amely nem mutatkozik többnek és megbízhatóan működik. A kedvelt klasszikus vonalvezetésű Suzan csaptelep minden fürdőszobába illik. Természetesen egészíti ki mosdóját, kádját vagy zuhanyzóját es ezen felül tartós. A gondos es minőségi megmunkálás együtt a következetes többlépcsős ellenőrzéssel biztosítja a tökéletes és hosszú távú működőképességet a Suzan csaptelepnek. További előnye ennek a csaptelepnek a nagyon egyszerű beszerelés, amelyet szinte mindenki el tud végezni. A csaptelep tisztítására a Ravak Cleaner Chrome tisztítószert ajánljuk.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mindannyian szeretjük a szépet. Az igazi szépség a természetből fakad – kecses és könnyed vonalak, ívelt élek és harmonikus arányok. A Rosa csaptelepek úgy vannak tervezve, hogy szép formájukkal ízlésesen kiegészítsék a fürdőszobát és örömet szerezzenek. Ezen kívül a természetes szépség még megfizethető is. A gondos és minőségi megmunkálás együtt a következetes többlépcsős ellenőrzéssel biztosítják, hogy a Rosa csaptelep hosszú ideig marad meg fürdőszobájukban teljes szépségében. Szinte bárki be tudja szerelni, mivel nagyon egyszerű a beszerelése. Valamennyi Rosa csaptelep 40 mm átmérőjű kerámia kartust tartalmaz.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A Neo csaptelep ötvözi az eleganciát és a tömörséget. A Neo-t nem lehet nem észrevenni a fürdőszobában – magával ragad és elegánsan kiegészíti a fürdőszoba gondosan kiválasztott berendezését. A Neo csaptelep sokáig megörvendezteti egyedi jellegével, hosszú élettartamával és tökéletes megmunkálásával. A Neo csaptelepek beszerelése egyszerű, szinte bárki által elvégezhető. Valamennyi Neo csaptelep 40 mm átmérőjű kerámia kartust tartalmaz. A csaptelep tisztítására a Ravak Cleaner Chrome tisztítószert ajánljuk.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A természetesen tökéletes Chrome csaptelepek széles választéka modern designt képvisel, ovális motívumaival szépen illeszkedik a Chrome koncepció más termékeihez, különösen a zuhanykabin esztétikus fogantyúihoz. Ajánljuk nem csak a mosdókhoz, hanem a bidéhez, kádhoz, zuhanyhoz, a falba süllyesztett verziója pedig telepíthető az R-Box-hoz. Egyedülálló design a cseh Kryštof Nosál formatervező műhelyéből. A gondos tervezés és a szigorúan ellenőrzött termelés tökéletes működést és funkcionalitást biztosít. Minden Chrome csaptelep kartusának átmérője 35 mm. A csaptelep teste krómozott sárgaréz.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Aki egyszer kipróbálta a termosztátos csaptelepet, az ezek után már kitart mellette. És tudja miért? Hideg vagy túl meleg a víz zuhanyozás közben egészen addig, amíg nem sikerül beállítanunk a vízhőmérsékletet? Ezt a szituációt mindannyian gyakran megéljük. A megoldás a termosztátos csaptelep. Ugyanis csak a termosztátos csaptelepek tudják kiegyenlíteni a víznyomás és a vízhőmérséklet ingadozásait, és tartósan biztosítani azt, hogy a csapból az általunk beállított hőmérsékletű víz folyjon.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A zuhany-, kád-, falsík alatti és termosztátos csaptelepekhez kapható számtalan kiegészítő, mint zuhanyrózsák, zuhany gégecsövek, zuhanytartó rudak, fali fix zuhanytartó vagy fali zuhanykiállás. A kiegészítők jó minőségű alapanyagból készülnek és a magas színvonalú krómozás hosszú élettartamot biztosít. A tisztításhoz a RAVAK Cleaner Chrome tisztítószert javasoljuk.
 
 
 
 
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesüljön az aktuális akcióinkról, híreinkről!