Gratis Joomla Templates by Hostmonster Coupon

Mofém csapok

 
 

MOFÉM – Minőség és stílus 1900-óta

Cégünket 1900-ban alapították Mosonmagyaróváron, ma Magyarország vezető fémszerelvény gyártója.
 

A MOFÉM márkanév mindenütt a minőséget, a megbízhatóságot, és a professzionalitást jelenti.
Vállalatunk a legmagasabb szintű minőségi követelményeket támasztó nemzetközi piacokon is kiemelt helyet foglal el. 
A MOFÉM 1994-óta a nemzetközileg elismert TEKA csoport tagja, mely 90 leányvállalatot, 34 gyárat üzemeltet világszerte és több mint 60 országban forgalmazza termékeit.  Cégünk meghatározó szerepet tölt be a csoport szerelvény gyártásában, értékesítésében és logisztikájában.

 

A csaptelepek mellett meg kell említeni a MOFÉM további jelentős termékcsoportjait, melyek a golyóscsapoktól a gázpalack szelepekig öleli fel az épület és ipari szerelvények széles skáláját. Külön kiemelve az új Flexum gömbcsap családot mely a Magyar Termék Nagydíj Díjazottja illetve új fejlesztésű termosztátos radiátorszelepeinket, melyek a nagymértékű energia megtakarítás mellett a panelfűtés korszerűsítésekhez ajánlanak korszerű és költségtakarékos megoldást.

 

 A MOFÉM termékek népszerűségüket olyan piacvezető háttérszolgáltatásoknak is köszönhetik, mint az 5 év garancia, 10 év alkatrészellátási garancia, továbbá az országos szervízhálózat.
Mi a MOFÉM-nél valamennyien büszkék vagyunk azokra a kereskedőkre, tervezőkre, kivitelezőkre, akik termékeinkkel foglalkoznak, hiszen az ő szakértelmük, márkánk iránti elkötelezettségük nélkül nem büszkélkedhetnénk eredményeinkkel. Ezúton is köszönjük valamennyiüknek!

 

 

 

Köszönjük, hogy a magyar szakértelmet választja!
 
 
A Mofém csapokat megtekintheti üzletünkben, vagy böngészhet a mofém honlapján a képre kattintva.
 
 

 

 
 
 
 
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesüljön az aktuális akcióinkról, híreinkről!