Gratis Joomla Templates by Hostmonster Coupon

Kludi csapok

 
 

 A KLUDI-ról

A Kludi egy nagy múltú német vállalat, melynek története a németországi Sauerlandban gyökerezik. Mint az egyik vezető fürdőszobai és konyhai szerelvényeket gyártó vállalat ma már jelen van minden jelentős világpiacon. A kiváló minőség iránti igény és az abszolút ügyfélközpontúság képezik működésünk alapját.

Egyre gyakoribb jelenség, hogy az egyik nap még gumicsizmát áruló vállalatok másnap már mobiltelefonokkal kereskednek. Mi a Kludinál tudatosan cselekszünk ez ellen a korszellem ellen. Ápoljuk a konyhai és fürdőszobai szerelvények formatervezésében és gyártásában szerzett tudásunkat és ismereteinket. Szerelvényeinkben a szakmai tökéletesség, a magasfokú funkcionalitás és olyan formatervezés egyesül, amely az időálló fürdőszobaépítészet igényeit tükrözi.

1926-ban Franz Scheffer megalapítja Mendenben (Sauerland) saját vállalatát, amely ma több mint 1030 főt foglalkoztat és KLUDI cégcsoportként világszerte jelen van. Az alapítás óta a kiváló minőségű szerelvények fejlesztésének és gyártásának hívei vagyunk.

Termékeinket Európában 5 helyen gyártjuk. A két németországi gyár mellett - ahol egyben mendeni cégközpontunk is található - ausztriai, magyarországi és lengyelországi saját gyárakban folyik a gyártás. Az összes gyárban ugyanaz a termelési szabvány biztosítja a tartósan magas minőséget mind az alkatrészek, mind pedig a késztermékek esetében.

A KLUDI csapok teljes választékát megvásárolhatja üzletünkben mindig a legjobb áron!

A következőben egy-két stílust mutatunk be, a legvégén pedig megtekinthetik a KLUDI fürdőszoba-, és konyhai csaptelepeit.

 

KLUDI ADLON

 

Az KLUDI ADLON kialakítását a századforduló sármos hangulatának kényelme és luxusa ihlette. A klasszikus nosztalgikus berendezési stílus újra divatos lett és a berlini KLUDI ADLON hotel is a KLUDI ADLON csaptelepeivel szerelte fel szállodáját.

Az KLUDI ADLON nosztalgikus megjelenést kölcsönöz a fürdőszoba hangulatának. Engedjen a szeretettel kialakított kiváló minőségű termékrészletek csábításának. Időtálló klasszikus - stílusosan kényelmes.

 

KLUDI AMPHORA

Az amphora termékcsalád lágy sziluettje visszatükrözi az antik amfórák formáját azok teljes nyugalmát és tisztaságát. Ez a harmonikus formatervezés és innovatív technika teszik az KLUDI AMPHORA termékeket egy új életérzés forrásává.

KLUDI KIDO

 

A fürdőszoba a nyugalom és kikapcsolódás, az ápolás és regeneráció helye. Olyan tér, amelyben újra feltöltődhetünk. A KLUDI KIDÓ termékek a fürdőszoba erejét szimbolizálják. A formák harmóniája és kiegyensúlyozottsága magával ragadják a belépőt. A KLUDI KIDÓ termékek a fürdőszoba erejét szimbolizálják.

 

 

KLUDI NEW WAVES

 

Az új KLUDI NEW WAVES csaptelepek egyszerű és puritán formatervezése új energiát ad az élet fontos dolgaihoz. Tiszta és dinamikus formáival nyugalmat és erőt sugároz. Átfogó választékának köszönhetően minden igényét kielégíti fürdőszobájának kialakításánál.

A következő képre kattintva megtekintheti a KLUDI összes csaptelepét.

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesüljön az aktuális akcióinkról, híreinkről!