Gratis Joomla Templates by Hostmonster Coupon

5 ok, amiért leesik a csempe, feljön a padlóburkolat

Posted by on április 13, 2016 in blogbejegyzés, Lakásfelújítás | 5 ok, amiért leesik a csempe, feljön a padlóburkolat bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Ha fogunk egy matricát, felragasztjuk a falra, és az kis idő után megadja magát, annak két oka lehet:

A) A matrica nem ragad eléggé
B) A felület, amire felragasztjuk nem megfelelő

Gondoljon bele, egy méregdrága csempénél, vagy egy még drágább padlóburkolatnál, milyen fontos, hogy az megfelelően ragadjon a felületre.

Drága burkolatot silány minőségű segédanyaggal felragasztani, olyan, mintha pénzt égetnénk.

A megfelelő ragasztók, fugázók, segédanyagok kiválasztása azért fontos, mert az teszi maradandóvá a meseszép csempét, a gyönyörű padlót vagy éppen a teraszburkolatot. Hiszen mit ér egy lélegzetelállító autó, ha pár hét után oda a fényezése? Vagy el tudjuk képzelni a Queen slágereket hamisan énekleve? Ahogyan Freddie Mercury volt a Queen lelke, ugyanúgy a ragasztó a burkolatok lelke.

(a fotó forrása: img2-2.timeinc.net)

(a fotó forrása: img2-2.timeinc.net)

A rossz segédanyag megválasztása dupla költséggel jár.

Hiszen, ha például leválik a csempe, nem fogjuk a maradék rossz minőségű ragasztóval visszaragasztani azokat.
A levált elemek helyett is újat kell vásárolni.
Ha pedig pár csempe darab már megadta magát, akkor számíthatunk rá, hogy idővel a többi is a padlón köt ki, tehát újabb lapokat kell vásárolnunk.
Felrakásukhoz pedig szakemberre is szükségünk lesz. Így a végén lényegében csak azzal, hogy szerettünk volna megtakarítani egy kisebb összeget a burkoláson egy olcsóbb ragasztó megvásárlásával, dupla költségekbe hajszoltuk magunkat.

Túl sok a segédanyag, nehéz a választás

Ezért nem árt, ha tudunk pár olyan megoldást, amellyel megkönnyíthetjük magunknak a segédanyagok kiválasztását:

1) A burkolat anyagához válasszuk a ragasztót. Vannak ragasztók, amelyek kiválóak faburkolatokhoz, azonban a kerámiával már meggyűlne a bajuk. Érdemes tehát az általános ragasztók helyett, az adott anyagtípus speciális segédanyagát választani.

2) Padlóburkolatnál figyeljünk arra, hogy milyen terhelés éri majd a padlót. Ha nehéz szekrényeket kell megtartania, ha sok ember jár majd rajta cipőben nap mint nap, akkor oda egészen más segédanyag kell, mint egy alig terhelt helyiségben.

3) Vizsgáljuk meg, hogy a burkolni kívánt helyiséget milyen fokú nedvesség fogja érni. Vannak ugyanis ragasztók, amelyek párás helyen könnyen engednek. Ezért az a segédanyag, amellyel nem volt gondunk mondjuk a nappaliban, nem biztos, hogy megfelel a fürdőszobában.

4) Kérjünk tanácsot szakembertől.

5) Olyan gyártótól vásároljunk, akinek van referenciája, több éves, vagy akár évtizedes múltja.

5 dolog, amire, ha figyelünk, amit vásárlás előtt megvizsgálunk, akkor nem érhet minket kár a felújítás során. Pár perces plusz tervezés, és el fog kerülni minket a bosszankodás, a fejfájás, a plusz kiadás. Azért ez nem tűnik rossz ajánlatnak, nem igaz?

szaktanacs_gomb_ok

Hitel lakásfelújításra? Van ilyen?

 
 
A lakásfelújítás egyik leggyengébb pontja a költségek megtervezése és annak szigorú betartása. Nemcsak nehéz felvázolni a várható költségeket, de még ennél is nehezebb folyamatosan nyomon követni a pénzmozgásokat.
Persze mindehhez még az is előfordulhat, hogy hitelre van szükség, amit persze nem szívesen veszünk fel – főleg ha még a házat is hitelre vettük.
Viszont a lakáspiacon tapasztalható pezsgés és fellendülés miatt, egyre inkább növekszik a hitelt igénylők száma is, és persze mindezt lakásfelújításra, korszerűsítésre vennék igénybe.
A kölcsön egy lehetőség, amellyel megvalósíthatjuk terveinket, legyen szó az új fürdőszobáról vagy a vakolás, szigetelés finanszírozásáról. Az okosan és körültekintően megválasztott hitel lehetőséget ad arra, hogy egy kicsivel többet, egy kicsivel jobbat válasszunk, mint amit pillanatnyi helyzetünk, megtakarításaink engedélyeznek, és kiadásunk hosszútávon megtérülő befektetés legyen.
Ha Ön is gondolkodik hitel felvételében, akkor íme néhány segítség!
 
Elöljáróban leszögezzük, hogy nem vagyunk leszerződve egyetlen bankkal sem, és nem is tudunk részletes hitelfelvételi tanácsokat adni, mindössze segítséget szeretnénk nyújtani azzal, hogy most kicsit egy helyen mindent megtalálhat
 
Megnézem a hitel kínálatot:
http://goo.gl/DBOnXv
hitelkalkulátor:
https://goo.gl/qqCs4l
 

Milyen egy állati jó kőburkolat?

 

OROSZLANOK2

Pont olyan, mint egy kőszobor: nemcsak lenyűgözően szép, hanem méltósággal állja az idő próbáját is! Szeretné tudni, milyen hozzávalók kellenek egy pazarul kinéző kőburkolathoz, mellyel lélegzetelállítóan hangulatossá teheti otthonát is egy csapásra?

  • először is vegye meg csodaszép természetes kőburkolatát!
  • aztán adjon hozzá egy csipetnyi fantáziát, mellyel igazán egyedi látványt nyújt majd!
  • nélkülözhetetlen a megfelelő ragasztó, mely a burkolat igazi eszenciáját adja.
  • aztán kell egy ügyes szakember, aki mindezt összekeveri, kivitelezi és helyére varázsolja
  • és nem utolsó sorban mindaz a hasznos trükk és praktikum, amivel igazi műalkotássá emelheti burkolatát.

Próbálja ki a szemkápráztató mediterrán burkolatok olasz receptjét!

Mi garantálja majd azt, hogy természetes kőburkolata úgy bírja majd a strapát, mint egy évszázados kőszobor?


Csupán néhány megdöbbentően hatékony és meglepően egyszerű ötlet, mely segítségével a környék legcsodálatosabbjává alakíthatja otthonát!

Hadd segítsünk Önnek: olvassa el a „Dekoratív és hosszútávon tartós burkolat természetes kövekből” c. INGYENES elektronikus kiadványunkat, ami segít a tájékozódásban, és a helyes döntés meghozatalában, hogy kedvenc kőburkolatában még hosszú évekig gyönyörködhessen. (Kattintson a képre a megtakintéshez.)

Kérjen szaktanácsot a kivitelezéshez!

Bízunk benne, hogy kedvet kapott ahhoz, hogy otthona helyisé­geinek burkolata természetes kőből készült dekoratív és egyedi burkolat legyen.


Ha igen, akkor ragadja meg az alkalmat, és vegye saját kezébe az irányítást!


Kérjen szaktanácsot a kivitelezéshez! Forduljon hozzánk már a munkálatok legelején azért, hogy:

  • Ne kelljen a felújítást nem megfelelő anyagválasztás miatt újrakez­denie, kétszer (akár többször) megcsináltatnia.
  • Bosszúságok, felesleges kiadások nélkül valósítsa meg kivitelezését.
  • Valóban évekig élvezhesse a gyönyörűen felújított helyiségét!
_____________________________________________________________________________________________________________________________

Hogyan válasszunk burkolót?


burkolo

Előfordulhat az, hogy Ön azon aggódik, hogy a felújítási/építési munkák elhúzódnak? Nem talál olyan szakembert, aki azt és úgy csinálja, mint ahogy azt megbeszélték? Talán már túl van a Már szakemberre bízom című kiadványunk elolvasásán, melyben reméljük számos hasznos információt, segítséget talált a tervezett felújításához, kivitelezéséhez.

 

A tökéletes végeredményhez nem elég jó burkolólapot választani. Két nagyon fontos dologtól függ még:

- a burkolótól, annak szaktudásától, a tapasztalatától, hogy mennyire tartja be a szakmai előírásokat, hogy mennyire érdekli a munkája végeredménye, menynyire törődik azzal, hogy maradandót alkosson.

- a burkolási segédanyagok - ragasztók, fugázók, rugalmas hézagkitöltő anyagok, vízszigetelések, stb. - minőségétől, „tudásától”, valamint ezek helyes kiválasztásától és beépítésétől.

A jó szakembert Önnek kell megtalálni, de adhatunk néhány támpontot, tippet, hogy mire figyeljen a kiválasztás során!

 6 tipp, hogy mire figyeljen oda a szakember kiválasztásánál:

  1. Gyűjtsön róla ajánlást - Egy burkolót legjobban a munkái, valamint a megrendelői vélemények minősítenek. Ha egy szakember jó munkát végez, a megrendelők általában elégedettek vele, és bátran ajánlják másoknak is.

2. Gyűjtsön róla minél több információt - Mennyire megbízható a szakember?  Mennyire tartotta a szavát (akár a határidőt, akár az árat illetően)? Ha korábbi megrendelői nem nyilatkoznak túl pozitívan a szakemberről a határidőket illetően, akkor semmi nem garantálja, hogy Önnél ugyanezek a dolgok nem fognak problémát okozni.

3. Kérjen tőle referenciát - Ma már nagyon sokan tudatosan készítenek ilyen jellegű felvételeket, melyekből megbizonyosodhat arról, hogy a burkoló valóban szép és esztétikus munkát végez-e.

4. Tudja meg, hogy hogy a szakember hogyan kezeli a problémás eseteket - A szakember által készített burkolattal az elmúlt időszakban voltak-e problémák (felválások, repedések), melyeket javítani kellett? Hogyan és milyen gyorsan reagált a problémára, mennyire volt segítőkész? Mennyi időn belül javította ki a problémát?

5. Győződjön meg arról, hogy a szakember számlaképes-e - Nem elhanyagolható szempont a szakemberválasztás során az sem, hogy a mester számlaképes legyen. Ha vitára kerül sor, a munkavégzéshez köthető számlák megléte elengedhetetlen. Csak abban az esetben érvényesítheti a garanciát, ha elteszi a bizonylatokat, számlákat!

6. Szerezzen információt arról, hogy milyen anyagokat használ a munkája során – Gyakran előfordul, hogy amikor a burkolás költségeit tervezik, csak a burkolat árára és a munkavégzés költségeire gondolnak a megrendelők. Nagyon kevesen kalkulálnak a segédanyagokkal – hiszen ezek nem látszanak –, pedig ezek az anyagok határozzák meg a burkolat időtállóságát, élettartamát! 

Bízunk benne, hogy a fenti tippek segítenek abban, hogy a kivitelezéshez az Önnek leginkább megfelelő szakembert találja meg, hogy a végeredménnyel maximálisan elégedett lehessen.

_____________________________________________________________________________________________________________________________

A tartós burkolat titka!

 

a tartos burkolat titka

Ön is olyan padlóburkolatra vágyik, melynek a csodájára járnak, és amivel garantáltan nem lesz problémája az elkövetkezendő években?

Sokan nem tudják, hogy a leggyakoribb ok a nem megfelelő burkolatragasztó választása. Pedig a ragasztó óriási jelentőséggel bír padlója élettartamának szempontjából!

Még is mit jelenthet a jó minőség a ragasztó esetében?

Megtudhatja, ha adatai megadása után letölti elektronikus kiadványunkat, melyet azért állítottunk össze, hogy segítsünk Önnek álmai padlóburkolatának megvalósításában.

„A gyakorlatban jól használható kiadvány. Felhívja a figyelmet az első lépés (az anyagok kiválasztása) fontosságára, eligazodást nyújt az anyagok sokféleségében, érthetővé és értelmezhetővé teszi a vásárolandó termékek feliratát. Figyelmeztet az elkövetett hibák következményeire. Megkímél a felesleges munkától és bosszúságoktól.  Megkönnyíti a döntést és díjmentes szakmai segítséget ajánl.” – Dr. Nemes Nagy Mária

„Nagyon megörültem az e-book-nak, mert sehol nem találtam ennyire jól megszerkesztett kiadványt, amiben mindenre választ kaptam.  Szinte mindenre megoldást találtam benne, mivel én barkács szinten vagyok a burkolás területén. Kinyomtattam, és ha elakadok valamiben, akkor belelapozok és kész. Ajánlom, mert hasznos és okos dolgok vannak leírva benne a laikus emberek számára is érthető módon.” – Golfos Jocó

„Nagyszerű kiadvány, remek a példával való bemutatása mint kivitelező, mint megrendelő részéről elkövetett hibáknak. Szépen bemutatja az egész rendszer elemeit, tulajdonságait, felhasználási helyét-, lehetőségét. És persze érdekes szórakoztató olvasmány. Nekem tetszett! Mint kivitelező, aki ügyel a minőségre, nekem ez a kiadvány egésze a megoldás hisz nem csak tőlem hallják ügyfeleim.” – Németh János

Olvassa el ön is az e-bookot, és hasznos tanácsok birtokába jut a csempézés, burkolás előtt.

Kattintson a képre, a megtekintéshez!

____________________________________________________________________________________________________________________________

Már szakemberre bízom!

szakemberre bizom

 

Szakmai tanácsadással segítjük a felújítókat, építkezőket. Szakértő kollegáink azon munkálkodnak, hogy tudatosan vásárló, jól informált, a végeredménnyel hosszú távon elégedett ház vagy lakás tulajdonosok közé tartozzanak a vásárlóink.

Látogassa meg Ön is üzletünket, hogy a felújítási munkái valóban rekordidő alatt, a lehető legjobb minőségben, a lehető legkedvezőbb áron készülhessenek el, hogy évekig problémák nélkül élvezhesse annak eredményét.

A nyomtatott kiadvány egy 5.000 forintos MAPEI utalványt is tartalmaz, melyet nálunk tud felhasználni!

Kattintson a képre, és nézzen bele!
_____________________________________________________________________________________________________________________________

Penész a fürdőszobában?

 

peneszesedes 1

Alattomos veszélyek leselkednek Önre otthona talán egyik legszeretettebb helyiségében, ahol nyugalomra és feltöltődésre vágyik. Pedig itt van a legkiszolgáltatottabb helyzetben, és még csak nem is tud róla. Ez nem más, mint a fürdőszobája.


Számos otthonban megtalálható a penész, ami akár súlyos betegségek, problémák okozója is lehet.


Hogyan kerülheti mindezt el? Megtudhatja, ha adatai megadása után letölti elektronikus kiadványunkat, melyet azért állítottunk össze, hogy megtudhassa, milyen eszközökkel előzheti meg a penészgomba kialakulását, és hogyan érezheti magát végre teljes biztonságban otthonában.

 

 „Manapság sajnos nagyon terjedőben vannak ezek a penészgombák. Védekezni kell ellenük. A most építkezőknek ajánlanám a kiadványt, mivel több hasonló termék van a piacon, ami nem ad a penészgombák ellen védelmet... „ - Telkes András

 „Nagyon tetszett és igen hasznos információkkal gazdagodtam. A példa melyet leírt, hogy a gyerek a penészes falak miatt lett asztmás, az számomra nagyon érdekes volt, mert a gyerekünknél is ugyanezek a problémák merültek fel és bár a falakat próbáltuk penészölővel eltávolítani valószínű, hogy ezek azért okoztak némi problémát, és arra jutottunk, hogy szakember véleményét szeretnénk kikérni, hogy mi is eltüntessük ezeket a penészes falakat és a gyerekünknek ne okozzon további problémákat. Mindenkinek ajánlom ezt a kiadványt, ha valakinek penészedik a fala és kisgyereke is van, akkor ez a kiadvány nagyon tanulságos és érdemes rá odafigyelni, ha fontos az ember egészsége." - Németh Péterné

„Nagyon precíz leírás. Azért szeretném ajánlani másoknak is, mert én is ismerem és használom termékeket, és minden igaz, amit leírnak róla." - Bíró Levente

Kattintson a képre, a megtekintéshez.
_____________________________________________________________________________________________________________________________
 
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesüljön az aktuális akcióinkról, híreinkről!