Gratis Joomla Templates by Hostmonster Coupon

Hogyan válasszunk burkolót?


burkolo

Előfordulhat az, hogy Ön azon aggódik, hogy a felújítási/építési munkák elhúzódnak? Nem talál olyan szakembert, aki azt és úgy csinálja, mint ahogy azt megbeszélték? Talán már túl van a Már szakemberre bízom című kiadványunk elolvasásán, melyben reméljük számos hasznos információt, segítséget talált a tervezett felújításához, kivitelezéséhez.

 

A tökéletes végeredményhez nem elég jó burkolólapot választani. Két nagyon fontos dologtól függ még:

- a burkolótól, annak szaktudásától, a tapasztalatától, hogy mennyire tartja be a szakmai előírásokat, hogy mennyire érdekli a munkája végeredménye, menynyire törődik azzal, hogy maradandót alkosson.

- a burkolási segédanyagok - ragasztók, fugázók, rugalmas hézagkitöltő anyagok, vízszigetelések, stb. - minőségétől, „tudásától”, valamint ezek helyes kiválasztásától és beépítésétől.

A jó szakembert Önnek kell megtalálni, de adhatunk néhány támpontot, tippet, hogy mire figyeljen a kiválasztás során!

 6 tipp, hogy mire figyeljen oda a szakember kiválasztásánál:

  1. Gyűjtsön róla ajánlást - Egy burkolót legjobban a munkái, valamint a megrendelői vélemények minősítenek. Ha egy szakember jó munkát végez, a megrendelők általában elégedettek vele, és bátran ajánlják másoknak is.

2. Gyűjtsön róla minél több információt - Mennyire megbízható a szakember?  Mennyire tartotta a szavát (akár a határidőt, akár az árat illetően)? Ha korábbi megrendelői nem nyilatkoznak túl pozitívan a szakemberről a határidőket illetően, akkor semmi nem garantálja, hogy Önnél ugyanezek a dolgok nem fognak problémát okozni.

3. Kérjen tőle referenciát - Ma már nagyon sokan tudatosan készítenek ilyen jellegű felvételeket, melyekből megbizonyosodhat arról, hogy a burkoló valóban szép és esztétikus munkát végez-e.

4. Tudja meg, hogy hogy a szakember hogyan kezeli a problémás eseteket - A szakember által készített burkolattal az elmúlt időszakban voltak-e problémák (felválások, repedések), melyeket javítani kellett? Hogyan és milyen gyorsan reagált a problémára, mennyire volt segítőkész? Mennyi időn belül javította ki a problémát?

5. Győződjön meg arról, hogy a szakember számlaképes-e - Nem elhanyagolható szempont a szakemberválasztás során az sem, hogy a mester számlaképes legyen. Ha vitára kerül sor, a munkavégzéshez köthető számlák megléte elengedhetetlen. Csak abban az esetben érvényesítheti a garanciát, ha elteszi a bizonylatokat, számlákat!

6. Szerezzen információt arról, hogy milyen anyagokat használ a munkája során – Gyakran előfordul, hogy amikor a burkolás költségeit tervezik, csak a burkolat árára és a munkavégzés költségeire gondolnak a megrendelők. Nagyon kevesen kalkulálnak a segédanyagokkal – hiszen ezek nem látszanak –, pedig ezek az anyagok határozzák meg a burkolat időtállóságát, élettartamát! 

Bízunk benne, hogy a fenti tippek segítenek abban, hogy a kivitelezéshez az Önnek leginkább megfelelő szakembert találja meg, hogy a végeredménnyel maximálisan elégedett lehessen.

_____________________________________________________________________________________________________________________________
 
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesüljön az aktuális akcióinkról, híreinkről!